Опис:
Пюре Fleur Alpine ГРУША оцінять не лише малюки, але й старші діти:
• Виготовляється зі свіжих плодів груші – не з концентрату
• Інших компонентів, включаючи воду, у складі пюре немає
• Органічний продукт, вироблений та сертифікований відповідно до Регламентів Європейського Союзу № 834/2007 та № 889/2008 про органічне сільське господарство
• Виробляється у Шотландії
Пюре Fleur Alpine ГРУША відмінно підходить для першого фруктового прикорму. Пюре має ніжну консистенцію і при цьому характерну для стиглої груші зернисту текстуру, тонкий смак та аромат. Пакування зручно брати з собою на прогулянку або в поїздку.
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ: Зніміть кришку і приберіть її від малюка, щоб уникнути попадання в рот. Не залишайте дитину без нагляду під час годування. Перед введенням нових продуктів рекомендуємо проконсультуватися з педіатром, який спостерігає за малюком і знає всі особливості його здоров'я. Починайте вводити пюре Fleur Alpine ГРУША з однієї чайної ложки, поступово збільшуючи обсяг відповідно до віку дитини та рекомендацій педіатра.
Продукт готовий до вживання. Відкрийте пакування і видавіть необхідну кількість пюре у ложку або тарілку.
Закрите пакування зберігати в сухому місці при температурі від 0°C до +25°C та відносній вологості не більше 75%.
Після відкриття зберігати із закритою кришкою в холодильнику не більше 24 годин.
Склад:
пюре із груші*
*органічне сільське господарство відповідає законодавству ЄС (Регламенти ЄС №834/2007, №889/2008)
На 100 г продукту:
Енергетична цінність – 175 кДж/41 ккал Білки – 0,3 г
Вуглеводи – 10,4 г
Харчові волокна – 2,1 г
Мінеральні речовини: калій – 150 мг
Вік: З 4 місяців
Маса нетто: 90 г
Термін придатності до споживання: 15 місяців
Умови зберігання: Закрите пакування зберігати в сухому місці при температурі від 0°C до +25°C та відносній вологості не більше 75%.
Після відкриття зберігати із закритою кришкою в холодильнику не більше 24 годин.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: